Min laxsoppa

Till detta behöver du


Laxbitar
potatis i små bitar
1 fiskbuljong
1 bit fryst babyspenat
 ca 2 dl  matlagningsgrädde
maizena
 1 dl ev mer  creame fraiche 
sockerärtor
röda linser
 2 rivna morötter
1 lök
1/2 burk taccossås
1 tomat


Skala potatisen och dela i mindre bitar. 
Koka potatisen i vatten och en fiskbuljong.
När potatisen börjar bli klar så lägger du i
babyspenaten, morötterna, linser, lök och tomater.
Koka så att detta blir mjukt och häll då i
taccossåsen, matlagningsgrädde och maizenan och ev creame fracihe
Koka samman och sen i med laxen några minuter tills 
bitarna är ljus rosa 2 .4 min
Servera genast


Jag serverade en kall sås på 
creame fraiche
pressad vitlök och honung 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar